..........................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη...........Νίκος Μπελογιάννης

~


................................... Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Μετάφραση (Translate)

Powered By Blogger

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Αυτή είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σε απόγνωση βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η οικογένεια της 19χρονης που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κόνγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνη.
Η κοπέλα, που οι πρώτες πληροφορίες την έφερναν να είναι μοντέλο, κατάγεται από το νησί της Λέσβου και ο πατέρας της είναι αστυνομικός.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κορίτσι εργάστηκε ως χορεύτρια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια, άγνωστο πως, φαίνεται πως έμπλεξε με κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης μέσω Αιθιοπίας προς την Άπω Ανατολή. Είναι προφανές πως η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, το όνομα της οποίας έδωσαν στη δημοσιότητα κινεζικά μίντια, δεν ήταν καθόλου έμπειρη στη μεταφορά των ναρκο-ουσιών και αυτό γιατί συνελήφθη έχοντας 2,5 κιλά κοκαΐνης στις χειραποσκευές της, πράγμα πρωτόγνωρο και πάντως δυσεξήγητο.
Αστυνομικοί κύκλοι που έχουν εμπειρία σε τέτοιες υποθέσεις, έφτασαν στο σημείο να πιστέψουν πως το κορίτσι χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα προκειμένου να περάσουν από άλλους διακινητές χωρίς πρόβλημα μεγαλύτερες ποσότητες κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κόνγκ. Πρόκειται για συνήθη μέθοδο που χρησιμοποιούν τα καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου